AUDIO. Record istoric de vizitatori la Delfinariu și Acvariu

Astăzi, 14 august, a fost înregistrat un record istoric de vizitatori la Delfinariu și Acvariul din Constanța.

„La Delfinariu au venit 6.800 de vizitatori. Avem avantajul unor condiții excelente cu care să-i putem primi.”, a declarat Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța.

 

 

Aveți mai jos întreaga sa declarație, în format audio.

„La Acvariu au venit peste 2.200 de vizitator, atât copii cât și adulți. Prețul biletului, dar și condițiile noi de vizitare, expunere, climatizare, condițiile de vizitare a peștilor. Toate acestea au atras oamenii care s-au plimbat pe faleză. Regulile de vizitare care impun un număr limitat de oameni în clădire, maximum 70, pentru a asigura confortul și siguranța lor, au limitat fluența vizitatorilor. Le cerem scuze celor care au fost nevoiți să aștepte la coadă, dar totul a fost spre binele lor în sensul siguranței și a unor condiții optime de vizitare”, a mai spus Adrian Bîlbă.

Modernizarea Delfinariului s-a făcut cu fonduri de la Consiliul Județean Constanța.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

PNL-iștii au serbat Ziua Marinei în Mangalia

Tue Aug 15 , 2017
PNL-iștii au serbat Ziua Marinei în Mangalia. La manifestările care au avut loc în Portul Turistic Mangalia, alături de spectatori, au fost prezenţi primarul Radu Cristian, PNL, comandantul Garnizoanei, Petrică Pârvu, precum şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, europarlamentarul Cristian Buşoi, PNL, deputatul și președintele PNL Constanța, Bogdan Huţucă. Cei prezenţi […]