AUDIO Un fost comandant al IPJ Constanța amenință un polițist chiar în secția de poliție

Un fost comandant al IPJ Constanța a fost înregistrat când amenință un polițist chiar în secția de poliție.

Înregistrarea în care se aude cum chestorul amenință un polițist (sursă audio: Facebook/Marian Răduinea)

Este vorba despre chestorul Mircea Bârgoz, fost șef al IPJ Constanța și Sibiu. Întâmplarea a fost povestită, miercuri, de către Marian Răduinea, un polițist celebru din Sibiu pentru modul profesionist în care-și face treaba.

În înregistrare se aude clar cum fostul comandant îi spune polițistului că „a treia oară nu va mai avea șanse”. Mircea Bârgoz a condus o mașină care nu ar fi avut nici ITP valabil, nici RCA.

Iată ce spune acesta:

Înregistrare audio cu Dl. chestor Bârgoz Mircea, fost șef al IPJ Sibiu si Constanța! Un om corect, de altfel! Acum vine cu amenințări la adresa unui polițist chiar în sediul poliției! Iată discuția dintre agent si dl. chestor!
În 20 octombrie, dl chestor pensionar a fost implicat într-o tamponare cu un alt autovehicul. Polițistul a constatat ca masina condusă de acesta nu avea asigurare obligatorie și nici ITP (inspectie tehnica periodică) valabilă! A luat masura legala!
Problema este că a trecut aproape o lună și polițistul nu mai întocmeste procesul-verbal pentru tamponare! Acolo e vorba de reținerea permisului?! De asta se tergiversează? Se fac presiuni pe polițisti?
Oare la cine a intervenit dl chestor? Se pare ca a mai avut anterior o problemă cu același polițist! In finalul înregistrării se aude clar când spune că „a treia oară nu va mai avea sanse politistul!”

Mircea Vasile Bârgoz a fost comandant al IPJ Constanța în perioada 2007 – 2008. De când a ieșit la pensie trăiește în Sibiu, orașul din care a venit în Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spitalul Județean Constanța are peste 50 de locuri de muncă disponibile

joi nov. 14 , 2019
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Constanţa are peste 40 de locuri de muncă disponibile, pentru care va organiza concurs. Este vorba despre: 4 posturi asistent medical generalist debutant: nivelul studiilor – școala postliceală sanitară sau diplomă de licență în specialitate; vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării […]
spitalul judetean constanta

V-ar putea interesa și: