Aur la bârnă pentru Larisa Iordache la Cupa Mondială de Gimnastică

Gimnasta Larisa Iordache a câștigat, duminică, finala probei de bârnă din cadrul Cupei Mondiale, transmite Federația Română de Gimnastică.

„În finala de la bârna, Larisa, a avut exercițiul cu cea mai mare dificultate, obținând 13.366, fiind urmată de Diana Varinska (Ucraina) si de Zeyna Ibrahim (Egipt). Andrei Muntean s-a clasat pe locul 8 în finala la paralele, fiind notat cu 12.30″, a anunțat FRG pe Facebook. La rândul ei, sportiva a postat pe Facebook poze alături de medalia obținută în Egipt, alături de antrenorii ei Cristi și Lăcrămioara Moldovan. Cu o zi înainte, Larisa Iordache a câștigat medalia de bronz la Cupa Mondială de la Cairo, în finala de la parale.

Pentru sportivă urmează Jocurile Olimpice de la Tokyo unde spera ca forma bună din prezent să îi aducă noi medalii olimpice. La prima participare, Londra 2012, a obținut un bronz cu echipa. La Tokyo mai sunt calificați și Marian Drăgulescu și Maria Holbura.

În octombrie 2017, Larisa Iordache şi-a rupt tendonul de la glezna stângă. După două operaţii cu rezultate dezamăgitoare, toate semnele indicau spre finalul carierei sale. După 16 luni de stat pe margine, a putut să înceapă din nou antrenamentele ca sportiv de performanţă. Iar după trei ani de la ruptura tendonului a participat la o competiţie internaţională: Europenele din 2020.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.