Aur pentru Clubul Sportiv Medgidia la Balcaniada de Atletism Under18

Alin Savlovschi de la Clubul Sportiv Medgidia a obținut medalia de aur la Balcaniada de Atletism Under18, care a avut loc in Sivas, Turcia.

„După titlul European la Fote, Alin a reușit aurul în Turcia, dar și titlul Balcanic, câștigând cursa în manieră superioară.”, a anunțat clubul.

Sandu Nicolae a fost team leader-ul echipei naționale a României, după ce a reușit 2 medalii de aur, 2 de argint și 6 medalii de bronz.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu trebuie să fii bombardier ca să te cerți cu salvamarii

Dum sept. 3 , 2023
Premierul Marcel Ciolacu a încurajat, luna trecută, toți polițiștii și jandarmii din stațiunile de pe litoral să ia toate măsurile pentru a-i opri pe „bombardierii” care fac scandal pe plaje. „Pentru că începe weekend-ul și probabil toate stațiunile de pe litoral vor fi iar pline de turiști, vreau să fac […]

V-ar putea interesa și: