Aurel Papari, eliberat din arestul preventiv

Aurel PapariAurel Papari, președintele Universității Andrei Șaguna, a fost eliberat din arestul preventiv.

Măsura a fost luată de instanță, care a decis să înlocuiască măsura arestului preventiv cu cea a controlului judiciar pentru 30 de zile.

Decizia nu este însă definitivă și poate fi contestată atât de procurori, cât și de învinuit.

Papari este acuzat de șantaj, după ce ar fi condiționat intrarea în examen de plata unei datorii de 500 de lei.

Detalii în articolul de mai jos:

Aurel Papari, turnător al Securității, revoluționar și președinte de universitate privată, a ajuns în arest preventiv pentru șantaj


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-au modificat tarifele de acces la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Dum iul. 2 , 2017
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii au fost modificate, pentru perioada 1 iulie – 31 august 2017. Iată care sunt acestea. DELFINARIU, MICROREZERVAȚIE, PĂSĂRI EXOTICE – adulți: 40 LEI – elevi/studenți: 10 LEI – copii sub 7 ani: gratuit PLANETARIU – adulți: 8 LEI – elevi/studenți: 2 LEI – copiii […]
delfinariu

V-ar putea interesa și: