Austria intră, din nou, în izolare

Circulația pe timp de noapte va fi interzisă

Guvernul austriac a anunţat sâmbătă o nouă izolare începând de marţi şi până la sfârşitul lui noiembrie. Va intra în vigoare o interdicţie a circulaţiei pe timpul nopţii şi închiderea restaurantelor, hotelurilor, instituţiilor culturale şi sportive, cu scopul de a opri al doilea val al epidemiei de Covid-19, scrie News.ro.

„O a doua izolare este implementată începând de marţi şi până la sfârşitul lui noiembrie. Nu am luat această decizie cu uşurinţă, dar ea este necesară”, a anunţat, într-o conferinţă de presă, la Viena, cancelarul conservator Sebastian Kurz.

Numărul zilnic al infectărilor cu noul coronavirus a depăşit vineri un vârf de 5.600 şi se apropie de un prag de 6.000 de cazuri la care, potrivit Guvernului, spitalele riscă să nu mai poată primi pacienţi.

Interdicţia de circulaţie pe timpul nopţii se aplică între orele locale 20.00 şi 6.00.

Magazinele, întreprinderile, creşele şi şcolile primare rămân deschise, iar colegiile, liceele şi universităţile trec la învăţământul la distanţă, a precizat şeful Guvernului austriac.

Teatrele urmează să fie închise, iar hotelurile să primească numai călători cu afaceri.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Neversea și Blood Heroes. 4 oameni au salvat 852 de vieți donând sânge!

Sat Oct 31 , 2020
De Halloween, UNTOLD și Neversea vă prezintă 4 oameni care spulberă mitul vampirului și salvează vieți prin donarea de sânge. Tărâmul lui Dracula este locul perfect în care cei care doresc pot dona sânge și pot salva vieți. Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea au găsit 4 oameni care se află […]