Autoritatea Navală Română nu suspendă programul cu publicul

Pentru prevenirea răspândirii infecției cu virusul COVID 19, Autoritatea Navală Română a luat o serie de măsuri privind activitățile de relații cu publicul desfășurate la sediile instituției.

Astfel, programul de lucru cu publicul pentru primirea și eliberarea de documente a fost stabilit între orele 09:00 – 12:00, în intervalul luni – joi și între orele 09:00 – 11:00 pentru ziua de vineri. Accesul publicului în sediile ANR se restricționează în conformitate cu programul de lucru cu publicul stabilit.

„Desfășurarea audiențelor la conducerea instituției se suspendă până la ridicarea măsurilor impuse prin decretarea stării de urgență.”, a precizat directorul general al ANR, Cosmin – Laurențiu Dumitrache.

Programul de lucru cu publicul al servicilor de siguranța navigației din cadrul căpităniilor de port se va desfășura nerestricționat, pentru formalitățile de sosire / plecare a navelor.

Solicitările de informații publice și petițiile adresate instituției se primesc numai prin poșta electronică, la adresele de email rna@rna.ro și relatiipublice@rna.ro.

Pentru evitarea la maxim a contactelor cu potențial de infectare, solicitanții de informații și servicii sunt rugați să utilizeze cu prioritate comunicarea prin telefon, poștă electronică și serviciile de curierat, pentru transmiterea de solicitări și documente.

Datele de contact ale tuturor compartimentelor ce prestează servicii sunt publicate pe portalul extern al ANR portal.rna.ro, în secțiunea Contact, precum și în secțiuni dedicate fiecărei operațiuni. De asemenea, în secțiunea Contact / Listă telefoane directe ANR Central / căpitănii se găsesc publicate numerele de telefon directe alte tuturor compartimentelor din ANR și căpitănii zonale.

Transmiterea de documente către instituție se va face prioritar în format electronic, prin utilizarea adreselor de email aferente fiecărui compartiment, publicate pe portalul extern al ANR. Documentele necesare și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru operațiunile / serviciile prestate de ANR se găsesc postate pe portalul extern al ANR la secțiunea Servicii.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se oprește apa pe mai multe străzi din municipiul Constanța

Wed Mar 18 , 2020
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, de pe strada Smârdan, din municipiul Constanța, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, joi, 19 martie 2020, în intervalul orar 10.00 – 13.00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii cuprinși în perimetrul delimitat de străzile: Mircea cel Bătrân […]
raja apa medgidia