Autostrada care ar trebui să lege orașul Constanța de sudul litoralul a întâmpinat probleme din cauza primăriței din Cumpăna

Mariana Gâju, primărița din Cumpăna. Autostrada din imagine are rol ilustrativ

Autostrada care ar trebui să lege Constanța de sudul litoralul a întâmpinat probleme din cauza primăriței din Cumpăna, a declarat senatorul USR Remus Negoi, în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV, moderată de jurnalistul Cristian Hagi.

Parlamentarul a precizat că Alternativa Techirghiol – despre care s-a vorbit în campanie, nu a fost inclusă în PNRR, dar că ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, USR, i-a promis că va fi construită la regim de autostradă.

„Am promisiunea ministrului Drulă că se va însemna varianta ocolitoare a Techirghiolului va fi o autostradă, și nu o șosea expres, pentru că diferența este foarte mică din punct de vedere al costurilor.”, a afirmat Remus Negoi.

Din păcate, proiectul a întâmpinat probleme.

„Mi-a spus, chiar acum două săptămâni, că a întâmpinat unele probleme din partea unuia sau unor primari de pe traseul viitoarei autostrăzi, A4 Sud s-ar numi, dar sunt rezolvabile. Sunt probleme care țin probabil de exproprierea terenurilor, de avize, autorizații care trebuie date de UAT-urile pe raza cărora ar trece. Mi-a spus că este vorba despre doamna de la Cumpăna, dar, repet, indiferent de partidul din care ar face parte, important este să se gândească la utilitatea publică. Important este că s-au așezat la masă și că aproape au găsit soluția de a depăși momentul acesta.”, a precizat Remus Negoi.

Cumpăna este condusă de peste 20 de ani de Mariana Gâju, PSD. Este primărița care a insistat ca o stradă din localitate să poarte numele șefului său de partid, Felix Stroe.

Autostrada ar trebui să facă legătură între municipiul Constanța și sudul litoralului. Ar fi o variantă la actualul DN39 Constanța – Mangalia, una din cele mai aglomerate șosele pe timp de vară, dar și cele mai periculoase. Mulți șoferi și-au pierdut aici viața aici.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.

Vă recomandăm și: România are cele mai periculoase drumuri din Europa


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Autostrada care ar trebui să lege orașul Constanța de sudul litoralul a întâmpinat probleme din cauza primăriței din Cumpăna

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident la Aqua Magic. Două surori au ajuns la spital

Dum iun. 27 , 2021
Un accident a avut loc, duminică, la parcul Aqua Magic din Mamaia. Medicii de la Ambulanță și militarii de la ISU Dobrogea au intervenit pentru a acorda primul ajutor unui copil de 6 ani care era în pericol de înec. Este vorba despre o fetiță. A fost găsită conștientă, dar […]
Mamaia - Aqua Magic (6)

V-ar putea interesa și: