Autostrada Constanța – București a intrat, din nou, în reparații. Durează câteva luni

Autostrada Constanța – București a intrat, din nou, în reparații. Lucrările vor dura mai bine de patru luni.

CNAIR, reprezentanți ai Poliției Rutiere, ai DRDP București și antreprenorilor ce execută lucrările au hotărât ca lucrările să demareze în data de 15 februarie și să fie sistate în data de 01 iulie.

De asemenea, s-a decis că lucrările vor fi oprite în zilele de  1, 2 și 3 mai 2020.

În cadrul unei întâlniri s-a stabilit ca, în urma unor analize, CNAIR împreună cu Poliția Rutieră să stabilească restricțiile și variantele de circulație ce se vor impune pentru desfășurarea lucrărilor în condiții de siguranță. Precizăm că acestea vor fi anunțate opiniei publice în timp util.

Lucrările ce vor începe în această lună pe calea 1 a autostrăzii A2 între km 12 – km 21 și km 27 – km 36, constau în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active și repararea rosturilor degradate.

Reamintim că lucrările de pe sectorul București – Fundulea al A2, București – Constanța, sunt împărțite în două loturi astfel:

  • Lotul 1 km (12+000 – km 24+000) Calea 1 și 2, are o lungime de 12 km, si va fi executat de S.C. PORR CONSTRUCT S.R.L. la o valoare a lucrărilor de 41.7 mil lei, fără TVA.
  • Lotul 2 km (24+000 – km 36+000) Calea 1 și 2, tot în lungime de 12 km, va fi executat de S.C. SAGA BUSINESS CONSTRUCT S.R.L, la o valoare a lucrărilor de 44.9 mil lei, fără TVA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Scormonitori și fumători, amendați de Poliția Locală Constanța

Thu Feb 20 , 2020
Persoane care scormoneau în gunoaie sau care fumau în locuri interzise au fost amendate de Poliția Locală Constanța. În cursul zilei de 19 februarie 2019, în intervalul orar 14:00-22:00, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune tematică pentru menținerea ordinii și siguranței publice […]