Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în cadrul unei acţiuni specifice desfăşurată în zona de competenţă, pe raza localităţii Oituz, un autoturism Mini Cooper, căutat de către autoritățile din Marea Britanie.

În data de 30.04.2020, poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în zona de competență.

Astfel, în cadrul acţiunii, a fost identificat, în curtea unul imobil din localitatea Oituz, judeţul Constanţa, un autovehicul marca Mini, model Cooper, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor cu suspiciune asupra situaţiei juridice a acestuia.

Polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând că mașina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, iar posesorul autoturismului este un cetăţean român, în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța.

Posesorul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul, în valoare de aproximativ 30.000 lei, este căutat de către autorităţi.

În cauză, vehiculul a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO VIDEO Au strâns 15 tone de gunoi în 14 zile din lacul Tăbăcărie

joi apr. 30 , 2020
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (A.B.A.D.L) a încheiat acțiunea de ecologizare a Lacului Tăbăcărie, pe care îl are în exploatare, în urma căreia a strâns aproape 15 tone de gunoaie. Timp de două săptămâni, o echipă formată din 9 muncitori, cu ajutorul unei bărci din dotare, cu o autoutilitară, o […]

V-ar putea interesa și: