Avantajele Alternativei Techirghiol, prezentate în Mangalia

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, și Marian Crușoveanu, deputat PNL

Deputatul Marian Crușoveanu, membru al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură, a prezentat agenților economici din domeniul HoReCa din sudul litoralului, la invitația primarului Cristian Radu și a OMD Mangalia, din sudul litoralului românesc, principalele avantaje pentru demararea proiectului Alternativa Techirghiol.

La întâlnirea de astăzi, a punctat și stadiul proiectului și ce mai urmează a fi făcut pentru ca lucrările de construire a drumului să înceapă.

„Finalizarea acestei investiții în infrastructura rutieră ar aduce multiple beneficii, din perspectivă economică și turistică, venind în sprijinul dezvoltării afacerilor locale din județul Constanța. Alternativa Techirghiol va reprezenta o rută modernă, o conexiune rapidă și sigură care va conecta țara noastră cu stațiunile de pe litoralul Mării Negre. Practic, va crește siguranța rutieră iar costurile agenților economici, în ceea ce privește materia primă și forța de muncă, se vor reduce prin facilitarea unui transport mai ieftin pentru bunuri și servicii. Este o lege nescrisă, anume că drumurile nou construite stimulează mereu dezvoltarea afacerilor locale și a comerțului, creând noi oportunități de afaceri.”, a declarat deputatul liberal.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Grevă la CFR, 266 de trenuri oprite. COMPLETARE: Conducerea companiei își cere scuze

vin sept. 15 , 2023
Federaţia Naţională Feroviară Mişcare Comercial Vagoane organizează, vineri, o grevă de avertisment, sindicaliştii atrăgând atenţia asupra problemelor cu care se confruntă. Protestul are loc între orele 07.00 şi 09.00. În acest moment sunt oprite un număr de 266 de trenuri (de călători, private și de marfă). CFR a anunţat, joi, […]

V-ar putea interesa și: