Avaria RAJA din Lumina se prelungește

RAJA a anunțat că, pe parcursul executării lucrărilor de remediere a avariei survenite pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 600 mm, din localitatea Lumina, județul Constanța, s-a decis înlocuirea unei porțiuni din tronsonul afectat.

Aceasta va conduce la prelungirea timpului de intervenție, finalizarea lucrărilor fiind preconizată în jurul orei 24.00. Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii din orașul Năvodari, inclusiv zona industrială Midia, dar și cei din localitățile Corbu și Lumina.

Având în vedere lungimea conductei, diametrul mare și implicit numărul de consumatori deserviți, reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată, în funcție de topografia rețelei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tribunalul Constanța a deschis procedura de insolvență a Damen Mangalia

mie iun. 19 , 2024
Tribunalul Constanța a deschis procedura de insolvență a companiei Damen Mangalia. CITR filiala București a fost numit administrator judiciar. Principalele termene dispuse de instanță în acest dosar sunt: „În acest proiect complex vom contribui cu tot know how-ul echipei CITR acumulat pe parcursul a peste 22 de ani în gestionarea unor […]

V-ar putea interesa și: