Avarie la CET. Constănțenii din centrul orașului au rămas fără apă caldă

CET

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 09.10.2018 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice 65, 71, 72.

În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile RADET care asigură apa caldă în zona: Spitalul Municipal, Kaufland.

„Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.”, au anunțat reprezentanții RADET.

Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii constănțeni au amplasat RADARE ÎN CASCADĂ, pe bulevardul IC Brătianu

mar oct. 9 , 2018
La data de 8 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Constanța, cu sprijinul celor din cadrul Biroului Rutier Constanța, au desfășurat, în intevalul orar 8.00-12.00, o acţiune de conștientizare a participanților la trafic, privind accidentele rutiere comise pe fondul nerespectării normelor rutiere legate de viteza de deplasare pe drumurile publice. Astfel, […]
politisti rutiera constanta

V-ar putea interesa și: