Avarie la CET Palas, centrul Constanței, fără căldură și apă caldă

CET

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 09 ianuarie 2019 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul termic nr. 103.

„În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile RADET care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul strazolor: bd. Tomis, str. Docherilor, str. Primăverii. Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.”, au precizat reprezentanții RADET Constanța.

Afară sunt minus opt grade Celsius.

Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Informaţia este comunicată de RADET care cere scuze consumatorilor săi pentru acest disconfort!

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Klaus Iohannis nu o vrea pe Adina Florea la conducerea DNA

Wed Jan 9 , 2019
Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis miercuri, 9 ianuarie a.c., o scrisoare ministrului justiției, Tudorel Toader, ca răspuns la solicitarea de reevaluare a propunerii de numire în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție a Adinei Florea. Președintele nu este de acord cu numirea acesteia la conducerea DNA. Vă […]
klaus iohannis