Avarie la conductele administrate de RADET

O nouă avarie a apărut, astăzi, pe infrastructura de transport a agentului termic preluată în administrare de R.A.D.E.T. Constanța.

Regia a anunțat că, urmare a acesteia, nu se furnizează energie termică pentru preparare apei calde de consum, în data de 06.10.2020, începând cu ora 02:00, la punctele termice 30, 31, 33, 35, 37 și 38, care deservesc zona Faleză Nord.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Topul investițiilor străine în România: Germania, Austria, Franța

mar oct. 6 , 2020
Pentru prima dată Banca Naţională a României împreună cu Institutul Naţional de Statistică publică în rapor­tul asupra investiţiilor străine directe în România, care apare în fiecare toamnă, clasamentul ţărilor investitoare în România în funcţie de rezidenţa ultimă a investitorilor străini. Pe primele locuri în clasament se află Germania, Austria și […]

V-ar putea interesa și: