Avarie la conductele de termoficare

Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe str. Labirint, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum si a încalzirii în zona Gară.

Echipele de intervenție ale Societații Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariei.

Se estimează reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum si a încalzirii în cursul acestei zile.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii dau și cadouri, nu numai amenzi

joi dec. 23 , 2021
În apropierea sărbătorilor de iarnă, polițiștii constănțeni au pregătit cadouri pentru cei 7 copii ai unei familii din localitatea Vadu. Acțiunea de ieri a adus bucurie în sufletele celor mici, care nu sperau la vreun cadou de la Moș Crăciun, având în vedere situația materială precară a familiei. Moș Crăciun […]
politie-mos-craciun-1

V-ar putea interesa și: