Avarie la conductele RADET. Spitalul Militar și Universitatea Ovidius, fără căldură și apă caldă

radet constanța

Urmare a apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic preluată în administrare de R.A.D.E.T. Constanța, nu se pot asigura condițiile de furnizare a energiei termice la punctele termice nr. 17, 18, 22, 23, 24, 25, 42, 108.

Acestea deservesc zonele: Capitol,  Spitalul Militar, Casa Căsătoriilor, Jandarmerie, Universitatea Ovidius, Facultatea de Medicină.

Echipele RAJA de intervenție depun toate eforturile necesare repornirii instalațiilor în cel mai scurt timp.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se reduce programul de lucru al punctul de lucru SPIT din centrul comercial Vivo

joi mart. 19 , 2020
Pentru limitarea răspândirii coronavirusului COVID-19, începând de astăzi, 19 martie 2020, programul de lucru al punctului de lucru SPIT din centrul comercial VIVO, amplasat în zona Gastro Auchan, se reduce la opt ore pe zi. Programul de lucru cu publicul va fi de luni până duminică, în intervalul orar 12:00–20:00. […]
auchan vivo constanta

V-ar putea interesa și: