Avarie la Electrocentrale, azi. De mâine ar trebui să se dea căldură

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Avarie la conductele care transportă agentul termic (foto: arhivă Constanța 100%)
Avarie la conductele care transportă agentul termic (foto: arhivă Constanța 100%)

Electrocentrale Constanţa S.A. (CET Palas) a comunicat în data de 30.10.2019 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 86, 160, 247.

În consecinţă, în lipsa agentului termic primar nu se poate asigura distribuția apei calde de consum în perimetrul străzilor: b-dul. I. C. Brătianu, str. Elena Cuza, str. Alba Iulia, str. Răzvan Vodă, str. Verde, str. Petre Liciu, str. Enachiță Văcărescu, str. Freamătului.

„Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.”, au comunicat reprezentanții RADET Constanța.

Pentru relaţii suplimentare, RADET vă roagă să apelaţi la numărul de telefon 0241.585.300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas).

RADET Constanța a anunțat că va începe de joi, 31 octombrie, furnizarea căldurii în imobilele racordate la sistemul centralizat.

„Având în vedere că prognoza meteorologică pentru perioada următoare indică o scădere accentuată a temperaturilor exterioare, coroborat cu faptul că înregistrăm la sediul R.A.D.E.T. din ce în ce mai multe solicitări de a porni furnizarea căldurii pentru încălzirea locuințelor, creșelor, grădinițelor ș.a., vă comunicăm prin prezenta că în această perioadă desfășurăm activitățile ce se impun, așa încât, în data de joi 31.10.2019, orele 18:00, vom asigura căldura necesară consumatorilor racordați la sistemul de termoficare aparținând Consiliului Local Municipal Constanța.”, se arată într-un comunicat al regiei.

La Dispeceratul R.A.D.E.T. puteți să comunicați orice disfuncționalitate apărută cu privire la această operațiune. Numerele de telefon sunt: 0241.616.792 sau 0341.461.000.

Prețul unei gigacalorii în municipiul Constanța va fi de 517,6 lei. Populația va plăti 250 de lei.

Constanta-financiara-sigla-jpg
Tudorel Chesoi

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.