Avarie la Electrocentrale. Nu se știe când se va relua furnizarea apei calde

2
electrocentrale sa cet palas

Electrocentrale Constanța S.A. a anunțat, printr-un comunicat de presă remis miercuri seară, că înregistrează o avarie a instalației de producere a energiei termice.

„În aceste condiții, Electrocentrale Constanța S.A. va fi nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către principalul său client, RADET Constanța și, implicit, către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.”, spun reprezentanții societății.

Astfel, oprirea controlată se va face în data de 07.05.2020, începând cu ora 00.00.

„Vă asigurăm că echipele de reparații depun toate eforturile  pentru repunerea în funcțiune a instalațiilor în cel mai scurt timp, iar după asigurarea parametrilor necesari, va fi reluată furnizarea agentului termic primar.”, au mai spus aceștia.

Timpul pentru reluarea furnizării agentului termic nu a fost nici măcar estimat de către conducerea Electrocentrale.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Avarie la Electrocentrale. Nu se știe când se va relua furnizarea apei calde

  1. Tare as vrea sa traiesc in Romania normala, cand voi primi compensatii pentru ca nu primesc un serviciu pe care il platesc, la timp si fara comentarii ca de exemplu… pe luna martie incalzirea apei a costat 9,11 lei mc, luna februarie 8,68 lei mc, luna ianuarie 11,41 lei mc si in decembrie anul trecut 9,26 lei mc…. deci eu platesc, voi cum ma respectati? stiu… instalatiile sunt vechi, cedeaza, oameni putini, poate fara experienta…… si eu muncesc domnilor, intr-o rafinarie si nu imi permit sa fac ce faceti voi, pentru ca m-ar da afara, de aceea vin obosit si murdar de la munca si vreau sa fac o baie pentru ca platesc acesta apa… mai e o varianta, sa-mi pun centrala… da, dar voi veti ramane fara loc de munca, pentru ca asta se va ajunge daca veti continua cu avarii dupa avarii, de la voi sau de la Radet, pentru mine e tot una

  2. Bataie de joc. In ritmul asta o sa dati faliment. Nu meritam sa ne spuneti cat dureaza aceasta “avarie”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Libertate de pe 15 mai. Vom putea călători fără declarații în afara localității

joi mai 7 , 2020
Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că după 15 mai vom putea ieşi din localitate, „fără a ţine cont de limita de municipiu sau limita de judeţ” şi fără să mai fim nevoiți să completăm declaraţii pe propria răspundere. „Am decis următorul lucru: puteţi să mergeţi, să părăsiţi localitatea, […]
marcel vela

V-ar putea interesa și: