Avarie la rețeaua de termoficare din Constanța

Imagine cu rol ilustrativ

Din cauza unei avarii apăruta pe rețeaua de transport amplasată pe strada Cișmelei nr.16 nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum către  următoarele puncte termice: PT 120, PT 121, PT 122, PT 123, PT 138, PT 139, PT 140, PT 142, PT 145, PT 146, PT 147.

Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Să desființăm Poliția Locală dacă ne amendează?

mar nov. 7 , 2023
Știți când am primit ultima amendă de la Poliție? Nu știți, pentru că nu v-am spus, nu am scris. Am greșit, am plătit. Cine dintre noi nu a parcat măcar o dată și a uitat să plătească? Sau într-un loc unde nu avea voie? Nu sunt singurul în situația asta. […]

V-ar putea interesa și: