Avarie majoră la CET, cu câteva ore înainte să înceapă furnizarea căldurii

cet

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 26.10.2017 că înregistrează o avarie in incinta CET. În consecinţă, s-au oprit instalaţiile RADET care asigură distribuţia energiei termice în TOT municipiul Constanta.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Din seara aceasta trebuia furnizată și căldură. Ținând cont de avaria majoră produsă, acest lucru este acum sub semnul întrebării.

Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Avarie majoră la CET, cu câteva ore înainte să înceapă furnizarea căldurii

  1. Suntem la mila CET. Tremuram in casa de frig. Toata vara ce au facut? RADET nu aproba debransarea pentru gaze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O copie a unei icoane despre care credincioșii spun că te vindecă de cancer, expusă într-o biserică din Constanța

joi oct. 26 , 2017
O copie a unei icoane despre care credincioșii spun că te vindecă de cancer a fost expusă într-o biserică din Constanța și va sta acolo permanent. Este vorba despre o copie a icoanei Maicii Domnului Pantanassa, care poate fi văzută în mijlocul parohiei Sf. Dimitrie din orașul Constanța. Icoana a […]
icoana

V-ar putea interesa și: