Avarie majoră la RAJA. Mai multe zone din municipiul Constanța au rămas fără apă

Ca urmare a unei avarii majore survenite în cursul acestei dimineți, pe conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 600 mm, de pe bulevardul Tomis nr. 299 din municipiul Constanța, echipele RAJA au fost nevoite să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi – 21 martie 2023, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Tronsonul delimitat de bd. Aurel Vlaicu – bd. Alexandru Lăpușneanu – str. Soveja – bd. Tomis – bd. Aurel Vlaicu (zonele Tomis Nord, Boema, Tic-Tac);
  • cartierele Anadalchioi și Tomis III;
  • strada B.P. Hașdeu;
  • punctele termice 54, 55, 56, 104, 115, 117, 120, 122, 123 și 214;
  • zona delimitată de străzile: bd. Alexandru Lăpușneanu – Poporului – Eremia Movilă – bd. Alexandru Lăpușneanu.

În același interval orar se va furniza apă cu presiune scăzută consumatorilor din zonele Stadion, Tomis 1 și Tomis II,  precum și celor de pe străzile: Soveja, Farului, Badea Cârțan, iar la etajele superioare ale imobilelor se poate înregistra lipsa totală a acesteia.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi în cel mai scurt timp.”, au transmis cei de la RAJA.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oil Terminal a testat un plan de urgență extremă FOTO VIDEO

mar mart. 21 , 2023
În data de 20.03.2023, în intervalul orar 12.30-15.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa şi Societatea Oil Terminal SA au desfășurat un amplu exercițiu mixt de testare a Planului de Urgență Externă. Exerciţiul a fost executat pe amplasamentul societății OIL TERMINAL S.A. – Secția Platformă Sud şi a […]
Oil-Terminal-5

V-ar putea interesa și: