Avarie RADET în Faleză Nord

radet constanta

RADET Constanța a anunțat că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de transport de pe strada Unirii, nu se pot asigura serviciile de termoficare în arealul cuprins între str. Nouă, str. Dragoslavelor și str. Unirii, din zona Faleză Nord.

Echipele de intervenție ale R.A.D.E.T Constanța au început lucrările de eliminare a avariei.

Acestea estimează reînceperea furnizării energiei termice în cursul acestei seri.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se așteaptă ninsori în tot județul Constanța până pe 28 ianuarie. Ce vă roagă RAJDP

mar ian. 26 , 2021
Completare 27 ianuarie, ora 09.00 În județul Constanța ninge de noaptea trecută. Iată cum stau lucrurile: Iarnă în Constanța. Copaci smulși din rădăcină. Polaris a intervenit toată noaptea. Cum va fi vremea FOTO Cum au intervenit drumarii. Cum se circulă VIDEO Mai multe localități au rămas fără apă potabilă în […]
rajdp constanța

V-ar putea interesa și: