Avarie RADET: O parte din Faleză Nord nu are apă caldă

radet constanta

Ca urmare a executării unor lucrări pe rețeaua de transport a agentului termic, în vederea pregătirii infrastructurii de termoficare pentru sezonul rece, R.A.D.E.T. Constanța aduce la cunoștință faptul că nu va furniza apă caldă de consum, în data de 8.10.2020, începând cu ora 04:00, la punctele termice din zona Faleza Nord, PT: 30, 31, 33.

„Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție depun toate eforturile necesare repornirii instalațiilor în cel mai scurt timp. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat consumatorilor noștri!”, spun reprezentanții RADET.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Google va introduce noi facilități pentru securitatea și intimitatea conturilor

joi oct. 8 , 2020
Utilizatorii Google vor avea la dispoziţie, în viitorul nu foarte îndepărtat, un nou set de facilităţi care vizează intimitatea şi securitatea conturilor, a anunțat compania americană. Prima pe listă este ceea ce Google numeşte alerte de securitate cross-app. În momentul în care algoritmii Google depistează o activitate suspectă, utilizatorul va […]

V-ar putea interesa și: