Avarie RAJA. 40 de muncitori acționează acum

avarie raja
In jurul orei 18,30, lucrarea la care lucreaza de dupa-amiaza a fost finalizata. Imediat, s-au facut manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizarii apei. In momentul in care conducta a intrat sub presiune, din cauza vechimii a cedat din nou, motiv pentru care s-a sistat din nou furnizarea apei potabile.
De data aceasta, lucrarile de reparatii sunt mult ingreunate deoarece conducta se afla pozata in imediata vecinatate a unei cladiri (toaleta) din curtea RAJA. Pentru interventie este necesara demolarea cladirii. In continuare sunt lipsiti de apa potabila abonatii din zona Tomis I, precum si cei alimentati prin punctele termice numerele 111, 112 si 113.

La fata locului sunt peste 40 de muncitori cu utilajele necesare, care fac tot ce este omeneste posibil pentru finalizarea lucrarilor de reparatii in cursul acestei nopti.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

De câți morți este nevoie ca să vă dați demisia?

mar nov. 3 , 2015
Cu 32 de tineri morți în chinuri groaznice și peste 100 în spital, nimeni nu și-a dat demisia. Nu e de ajuns pentru voi? De câți morți este nevoie, canaliilor, ca să plecați din locurile calde în care stați? Câți tineri trebuie să mai piară? Câtă durere trebuie să mai […]

V-ar putea interesa și: