Avarie RAJA. Eforie Nord și Eforie Sud au rămas fără apă

Pentru remedierea unei avarii la conducta principala de alimentare cu apa, cu diametrul de 560 mm, in zona dintre localitatile Eforie Nord si Eforie Sud, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile in aceasta noapte, 13 spre 14 august 2017, în intervalul orar 22,30 – 07,00. Sunt afectați consumatorii din zona Belona si cei dintre cele doua localitati. Initial, echipele de interventie au incercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar in urma decopertarii zonei s-a constatat necesitatea inlocuirii unui tronson cu o lungime de aproximativ 3 metri, motiv pentru care a fost necesara  sistarea furnizarii de apa catre abonatii deserviti.

„Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de această lucrare și îi asiguram că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Țigani încătușați de jandarmi, pe plaja din Mamaia, în aplauzele turiștilor

Mon Aug 14 , 2017
La data de 13.08.2017, ora 15.30, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați printr-un apel 112 că pe o porțiune de plajă din stațiunea Mamaia mai multe persoane de sex masculin se manifestă violent. În sprijinul polițiștilor au sosit echipe de intervenție ale Gurpării de Jandarmi Mobile Tomis […]