Avarie RAJA în Costinești. Furnizarea apei, sistată până pe 31 martie, ora 02.00

raja

Echipele RAJA S.A. intervin pentru remedierea unei avarii survenite în cursul acestei seri, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Emil Costinescu din localitatea Costinești, județul Constanța. În vederea executării acestor lucrări, se sistează furnizarea apei potabile, de astăzi – 30 martie 2021, ora 20.00 până mâine – 31 martie 2021, ora 02.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Pescarului, Tudor Vladimirescu, Aurel Vlaicu, Henri Coandă, Tineretului, Emil Costinescu, Faleza Portului, precum și cei de pe străzile adiacente.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au precizat reprezentanții RAJA.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mihai Trăistariu spune că o duce atât de rău încât a fost nevoit să-și vândă un apartament din cele 7 pe care le deținea: „Recunosc cinstit că sunt în prag de depresie”

Wed Mar 31 , 2021
Cântărețul Mihai Trăistariu a transmis un mesaj dur autorităților, pe care le acuză că distrug învățământul, induc frica în oameni și îl opresc pe el să cânte. A mai spus că o duce rău cu banii. Atât de rău, încât a fost nevoit să vândă unul din cele 7 apartamente […]
mihai traistariu