Avarie RAJA în municipiul Constanța

raja
Pentru remedierea unei avarii survenita astazi, 02 iunie 2018, la conducta  de alimentare cu apa cu diametrul de 200 mm, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanta, s-a impus  restrictionarea traficului auto pe o banda de circulatie pe tronsonul  delimitat de strazile Chiliei si bd. Mamaia, în intervalul orar 09,00 – 14,00. 
Pentru efectuarea lucrarilor de reparatii, zona a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator, iar pentru fluidizarea  traficului a fost anuntata si Politia Locala.

„Ne cerem scuze tuturor participantilor la trafic din zona respectiva pe care ii asiguram ca echipele RAJA SA vor face tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt. Abonatii din zona nu sunt afectati de aceasta lucrare, intrucat echipele de interventie incearca sa efectueze reparatiile cu conducta sub presiune”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Sute de jucării cu probleme descoperite de Protecția Consumatorilor Constanța VIDEO

Sat Jun 2 , 2018
Comisarii de la Protecția Consumatorilor Constanța au descoperit sute de jucării cu probleme scoase la vânzare pe faleza Cazinoului din Mamaia. Acțiunea de control a avut loc în data de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului. La o societate comercială, de exemplu, s-au găsit 118 bucăți jucării contrafăcute, 154 […]