Avarie RAJA în orașul Cernavodă

raja intrerupere apa

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de distribuție apă potabilă de pe strada Anghel Saligny, din orașul Cernavodă, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 26 iulie 2018, în intervalul orar 09,30 – 12,00.

Sunt afectați de lipsa apei toți consumatorii din cartierul Unirii.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii locali din Constanța au dat, ieri, 243 de amenzi

joi iul. 26 , 2018
Polițiștii locali din Constanța au aplicat, ieri, 25 iulie, 243 de amenzi contravenționale în valoare totală de 48.450 lei pentru încălcarea legii. Iată câteva din abaterile constatate în cursul zilei de ieri, după cum urmează: în domeniul ordinii , liniștii publice, dar și cel al protecției mediului i au fost […]
politia locala constanta

V-ar putea interesa și: