Avarie RAJA la intersecția str. Unirii cu Viceamiral Murgescu din Constanța

apa avarie raja

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 300 mm, de la intersecția străzilor Unirii cu Viceamiral Murgescu, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi – 03 octombrie 2019, în intervalul orar 09.00 – 13.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Unirii și Pescarilor (tronsoanele delimitate de străzile Ciprian Porumbescu și Grozești), precum și cei arondați punctului termic 33. 

RAJA își cere scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cooperativa „Munca în zadar”: primăria asfaltează, Electrocentrale decopertează

joi oct. 3 , 2019
Intersecția străzilor Baba Novac și Soveja din municipiul Constanța este un șantier imens, la numai câteva zile după ce a fost asfaltată. Strada Soveja a fost asfaltată de Primăria Constanța, prin Confort Urban SRL. A durat câteva săptămâni. Stratul de asfalt, care era, în opinia multor șoferi, în stare bună, […]
Avarie la conductele care transportă agentul termic (foto: arhivă Constanța 100%)

V-ar putea interesa și: