Avarie RAJA la intersecția străzii Baba Novac cu Bogdan Vasile din municipiul Constanța

Conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzilor Baba Novac cu Bogdan Vasile din municipiul Constanța, a înregistrat o avarie, astăzi – 15 octombrie 2021.

Pentru remedierea acesteia, echipele de intervenție RAJA au sistat furnizarea apei potabile, în intervalul orar 14.40 – 19.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Baba Novac – Dezrobirii – Izvor – Baba Novac, precum și cei de pe străzile adiacente. Totodată, în același interval orar, se va înregistra apă cu presiune redusă în cartierul Baba Novac și pe strada Eduard Caudella.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp.”

RAJA SA
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Bilanț negru: cel mai mare număr de decese de la începutul pandemiei

Fri Oct 15 , 2021
Prefectura Constanța a raportat, astăzi, cel mai mare număr de decese de la începutul pandemiei: 25. Este drept, nu toate au fost în ultimele 24 de ore, dar așa se fac raportările de obicei. Cea mai tânără victimă este un bărbat de 32 de ani care nu avea comorbidități. Din […]