Avarie RAJA la intersecția străzilor Izvor cu Cerbului din municipiul Constanța

Conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de la intersecția străzilor Izvor cu Cerbului din municipiul Constanța a înregistrat o avarie, astăzi – 11 martie 2024. Pentru remedierea acesteia, echipele RAJA au fost nevoite să sisteze furnizarea apei potabile, în intervalul orar 08.30 – 17.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Izvor, Soveja, Ștefăniță Vodă, Constantin Brâncuși, cei aflați în perimetrul delimitat de străzile Fulger – Soveja – Barbu Ștefănescu Delavrancea – Biruinței – Fulger, cu străzile adiacente, precum și cei arondați punctelor termice 169, 174, 175 și 178.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, a transmis RAJA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pe 12 martie, mai multe zone din municipiul Constanța vor rămâne fără apă

lun mart. 11 , 2024
Marți, 12 martie 2024, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile pentru lucrări de conectare la sistemul centralizat a rețelelor nou edificate, dar și pentru sectorizarea sistemului pe mai multe străzi din municipiul Constanța. Pe timpul desfășurării lucrărilor, în intervalul orar 00.00 – 20.00, vor fi afectați de lipsa apei […]
raja agigea

V-ar putea interesa și: