Avarie RAJA la intersecția străzilor Poporului cu Fulgerului din municipiul Constanța

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de la intersecția străzilor Poporului cu Fulgerului, din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Poporului, tronsonul delimitat de str. I.L. Caragiale și Baba Novac, astăzi, 27 aprilie 2021, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

De asemenea, pentru remedierea avariei este necesară oprirea furnizării apei către consumatorii aflați în perimetrul delimitat de străzile: Poporului – Ion Roată – Dezrobirii – Izvor – Poporului.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Fetița de 8 ani a unui preot din Brașov a murit într-un accident de bicicletă

Tue Apr 27 , 2021
Un copil care se afla pe o bicicletă a lovit un utilaj agricol, iar în urma impactului minorul a decedat. Victima avea opt ani și șapte luni. Accidentul s-a produs în localitatea Ohaba din județul Brașov. Potrivit unui mesaj publicat pe Facebook ar fi vorba de fiica preotului Ciobotaru, scrie […]