Avarie RAJA la intersecția străzilor Viitorului și Plantelor din Hârșova

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de la intersecția străzilor Viitorului cu Plantelor, din orașul Hârșova, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 13 iunie 2020, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din orașul Hârșova.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Familie care stătea ilegal pe valea portului Constanța, trimisă acasă, în Cobadin

sâm iun. 13 , 2020
Polițiștii locali și echipele companiei de salubritate, Polaris M Holding, au continuat seara trecută intervențiile desfășurate în ultima perioadă pe valea portului din Constanța. În cadrul acțiunii privind depistarea celor care au improvizat adăposturi, pe strada Traian au fost identificate 7 persoane, 2 adulți și 5 minori. În urma legitimării, […]
evacuare-politia-locala-constanta

V-ar putea interesa și: