Avarie RAJA. Mai multe zone din municipiul Constanța au rămas fără apă

Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei zile, 12 decembrie 2016, la conducta de alimentare cu apa a rezervorului Constanța Nord, cu diametrul de 800 mm, SC RAJA SA  a fost nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile in intervalul orar 12,00 – 16,00. 

Sunt afectati de lipsa apei potabile abonatii din zonele: Dacia, Tomis III, Faleză Nord, Satul de Vacanta, Depozitul 10 si Statiunea Mamaia.  


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Târg de iarnă în Constanța. Coline, concursuri, concerte, surprize

lun dec. 12 , 2016
Consiliul Judetean Constanta va invita la evenimentul „Targ de iarna“, organizat de Centrul Cultural Teodor Burada, in perioada 12-23 decembrie 2016. Spectacolele debuteaza cu  Ansamblul de colindatori „Junii din Albesti“, care vor interpreta colinde traditionale romanesti, dar si colinde specifice zonei Dobrogei. Prima oprire a Ansamblului de colindatori va fi […]

V-ar putea interesa și: