Avarie RAJA. Mamaia a rămas fără apă

Pentru remedierea unui avarii survenite in aceasta dupa-amiaza, pe conducta principala de alimentare cu apa cu diametrul de 600 mm, in zona Depozit 10 Navodari, SC RAJA SA Constanta a fost nevoita sa intrerupra furnizarea de apa, in intervalul orar 17,15 – 19,30. Initial, s-a incercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar avand in vedere debitul mare de apa si diametrul conductei, s-a luat masura sistarii furnizarii de apa. Sunt afectati toti consumatorii, de la iesirea din statiunea Mamaia, zona Summerland, pana la Ecluza Navodari.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa în zonele Mamaia Nord, Depozitul 10, Hanul Piraților și Tabăra de Copii Năvodari!

lun sept. 19 , 2016
Pentru realizarea lucrărilor de cuplare a conductei principale de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, nou montată în zona Mamaia Nord, la sistemul centralizat de distribuție apă, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 21 septembrie 2016, în intervalul 01,00 – 23,00. Vor fi afectați de […]
raja

V-ar putea interesa și: