Avarie RAJA în municipiul Constanța

Pentru remedierea unei avarii survenite la una din conductele de alimentare cu apa, din municipiul Constanta, in zona intersectiei strazilor Mihai Viteazu cu Sabinelor, cu diametrul de 300 mm, SC RAJA SA a fost nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 30 decembrie 2016, in intervalul 11,15 – 13,00. Au fost afectati consumatorii din zonele centrala si Peninsulara din municipiul Constanta. Initial, s-a incercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar avand in vedere temperaturile scazute si debitul mare de apa, a fost necesara sistarea furnizarii apei potabile.

In jurul orei 11,50 echipele de interventie au reusit remedierea avariei la conducta de 300 mm. Imediat, s-au facut manevrele de vane necesare si s-a reluat furnizarea apei potabile pe conducta principala. Toti abonatii din zonele Centrala si Peninsulara au apa apa la robinete la presiuni normale din jurul orei 12,30.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Operațiune complexă de salvare pe mare. Un remorcher al Grup Servicii Petroliere a salvat o navă și echipajul său

Fri Dec 30 , 2016
GSP King, navă de tip AHTS/Rescue din flota Grup Servicii Petroliere (GSP), a participat cu succes la salvarea navei Basel Express, sub pavilion Panama, în condiții meteorologice extreme. În cursul zilei de joi 29 decembrie, în jurul orei 17.00, Grup Servicii Petroliere a primit din partea Centrului Maritim de Coordonare […]