Avarie RAJA pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Cine este afectat

Fotografie cu rol ilustrativ

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, în zona sursei Cișmea 1A, din municipiul Constanța, echipele RAJA au fost nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile, de astăzi, 16 septembrie 2022, de la ora 19.30 până mâine 17 septembrie, ora 07.00 dimineața.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe bd. Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de intersecțiile cu bd. Tomis și str. Baba Novac partea dreaptă, sensul de mers bd. Tomis – strada Baba Novac.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

RAJA SA

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Firmele care lucrează pentru Primăria Constanța pe bd. Ferdinand și Șoseaua Mangaliei își bat joc de mediu. Au primit amenzi maxime

Fri Sep 16 , 2022
Comisarii Gărzii Naționale de Mediu Constanța au controlat doua societăți de construcții care realizează lucrări pentru Primăria Municipiului Constanta, pe bd. Ferdinand si pe sos. Mangaliei, in cadrul proiectelor privind îmbunătățirea mobilității urbane in Municipiul Constanta. „Pe portiunile de strazi verificate, spatiile de lucru nu erau umectate si maturate, materialele […]