Avarie RAJA pe bulevardul Ferdinand din Constanța, mai multe zone din oraș rămân fără apă

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe bd. Ferdinand din municipiul Constanța (bl. R4), echipele RAJA vor sista furnizarea apei potabile astăzi – 04 decembrie 2023, în intervalul orar 18.00 – 24.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bd. I.C. Brătianu – str. Labirint  – str. Theodor Burada  – str. Traian – bd. 1 Decembrie 1918 – bd. I.C. Brătianu, cu punctele termice 63, 144, precum și Hotel Maria, Gara Constanța și Autogara Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Avarie RAJA pe bulevardul Ferdinand din Constanța, mai multe zone din oraș rămân fără apă

  1. In urma cu 3-4 ani s-au inlocuit (cu simt de raspundere )toata conductele de apa de pe acest bulevard ! Este a 4-a interventie dela acea data.Iesiti fratilor din birouri si urmariti cum se fac lucrarile ,daca va pricepeti la altceva decat agronomie ,piscicultura ,economie si mai ales justitie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marian Crușoveanu, PNL: „Poliția Locală i-ar putea sancționa pe utilizatorii de trotinete”

lun dec. 4 , 2023
Marian Crușoveanu, deputat PNL, a anunțat luni, pe pagina sa de Facebook, faptul că o lege adoptată de Camera Deputaților ar putea aduce schimbări importante în ceea ce privește folosirea trotinetelor electrice. „Proiectul, inițiat de 31 de parlamentari PNL și adoptat de Camera Deputaților, aduce o modificare semnificativă în privința […]

V-ar putea interesa și: