Avarie RAJA pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța

RAJA a anunțat că în cursul nopții trecute s-a înregistrat o avarie pe conducta de distribuție, cu diametrul de 500 mm, de pe bd. I.C.Brătianu (Synevo) din municipiul Constanța. Echipele de intervenție deplasate la fața locului lucrează în mod susținut pentru remedierea avariei încă de la primele ore ale dimineții.

Astfel, astăzi – 06 mai 2023, până în jurul orei 16.00, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de: al. Garofiței – bd. 1 Decembrie 1918 – Prel. I.C. Brătianu – str. Avram Iancu – al. Garofiței, cu străzile adiacente și punctele termice din zonă (65 și 72), precum și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Policlinica nr. 2.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Forțele Navale Române participă la o operațiune în Marea Mediterană

sâm mai 6 , 2023
Fregata „Regele Ferdinand”, cu un elicopter IAR 330 Puma Naval și o grupă de operatori pentru forțe speciale ambarcate, a plecat vineri, 5 mai, din portul militar Constanța, pentru a participa la Operația EUNAVFOR MED „IRINI”, în Marea Mediterană, până la jumătatea lunii iunie. Misiunea marinarilor militari români constă în […]
fregata-regele-ferdinand

V-ar putea interesa și: