Avarie RAJA pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile astăzi, 10 mai 2023, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de: bd. Mamaia – str. Pescarilor – str. Unirii – bd. Mamaia.

„Ne cerem scuze abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au transmis reprezentanții RAJA.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA în localitatea Eforie Nord

mie mai 10 , 2023
Echipele RAJA intervin pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Armand Călinescu localitatea Eforie Nord. În vederea executării acestor lucrări, se sistează furnizarea apei potabile în această localitate, astăzi – 10 mai 2023, în intervalul orar 10.45 – […]

V-ar putea interesa și: