Avarie RAJA pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța

raja

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite la nivelul conductei de distribuție cu diametrul de 600 mm, de pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi, 25 septembrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 16.00.

 Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • perimetrul delimitat de bd. Aurel Vlaicu – str. Ștefăniță Vodă – str. Soveja – str. Barbu Ștefănescu Delavrancea – str. Soveja – bd. Aurel Vlaicu;
  • bd. Tomis – zona cuprinsă de bd. Aurel Vlaicu și str. Petru Vulcan;
  • bd. Alexandru Lăpușneanu – între bd. Tomis și str. Nicolae Iorga;
  • bd. Tomis – zona delimitată de str. Soveja și bd. Aurel Vlaicu, cu punctele termice aferente.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, transmit cei de la RAJA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constănțeni, se oprește apa și în zilele de 27 și 28 septembrie în mai multe zone ale orașului

lun sept. 25 , 2023
COMPLETARE 26 septembrie: Lucrarea programată de RAJA în intervalul 27 – 28 septembrie 2023 în municipiul Constanța se amână RAJA a anunțat că, în vederea conectării conductei nou înființate DN 900 la nivelul surselor de apă, dar și pentru montarea de vane de sectorizare pe sistemele de aducțiune de la […]

V-ar putea interesa și: