Avarie RAJA pe strada B.P. Hașdeu din Constanța

Echipele RAJA intervin astăzi, 05 ianuarie 2024, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada B.P. Hașdeu din municipiul Constanța.

Lucrările au început la ora 09.00 și sunt preconizată să dureze până la ora 14.00.

În acest interval se întrerupe furnizarea apei potabile pe străzile:

  • B.P. Hașdeu – porțiunea cuprinsă de str. Soveja și bd. Alexandru Lăpușneanu, cu punctele termice aferente;
  • Soveja – tronsonul delimitat de str. Semănătorului și str. B.P. Hașdeu, cu străzile adiacente și punctele termice din zonă.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au transmis reprezentanții RAJA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ARSVOM a intervenit pentru a salva un marinar turc aflat pe o navă în Portul Constanța

vin ian. 5 , 2024
Pe 5 ianuarie, la ora 11:15, Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a alertat Agenția Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) pentru intervenția unei situații critice la bordul navei general cargo NIHAT K, sub pavilion Vanuatu, ancorată în zona 1 de ancoraj a Portului Constanța. Un membru al […]

V-ar putea interesa și: