Avarie RAJA pe strada Egretei din Constanța

avarie raja

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă de pe strada Egretei, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 01 martie 2019, în intervalul orar 11,00 – 15,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Aurel Vlaicu – Egretei – Albatrosului – Aurel Vlaicu, precum și cei arondați punctelor termice 207, 211 și 272.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au precizat reprezentanții RAJA SA.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Incendiu la gara fluvială din Medgidia

vin mart. 1 , 2019
Un incendiu a izbucnit, vineri, 1 martie, la gara fluvială din Medgidia. Au intervenit 9 pompieri cu o autospeciala de stingere din cadrul Detașamentului Medgidia. „Nu au fost probleme deosebite. Din cauza unui scurt circuit au ars un aparat de aer condiționat, 5 scaune, un televizor, un radiocasetofon și două […]

V-ar putea interesa și: