Avarie RAJA pe strada Egretei din Constanța

avarie raja

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă de pe strada Egretei, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 01 martie 2019, în intervalul orar 11,00 – 15,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Aurel Vlaicu – Egretei – Albatrosului – Aurel Vlaicu, precum și cei arondați punctelor termice 207, 211 și 272.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au precizat reprezentanții RAJA SA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

VIDEO Incendiu la gara fluvială din Medgidia

Fri Mar 1 , 2019
Un incendiu a izbucnit, vineri, 1 martie, la gara fluvială din Medgidia. Au intervenit 9 pompieri cu o autospeciala de stingere din cadrul Detașamentului Medgidia. „Nu au fost probleme deosebite. Din cauza unui scurt circuit au ars un aparat de aer condiționat, 5 scaune, un televizor, un radiocasetofon și două […]