Avarie RAJA pe strada Independenței din orașul Cernavodă

raja apa medgidia

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Independenței din orașul Cernavodă, RAJA SA a sistat furnizarea apei potabile astăzi – 17 octombrie 2021, în intervalul orar 10.30 – 17.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Energiei, Gheorghe Doja. Independenței, Seimeni, cei de pe străzile adiacente, precum și abonații din zona Spitalului Orășenesc.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au declarat reprezentanții RAJA.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O femeie a fost violată sub privirile pasagerilor. Nimeni nu a sunat la Poliție

Sun Oct 17 , 2021
O femeie a fost violată pe linia de metrou Market-Frankford din Philadelphia, SUA, deși se afla într-o cabină cu alți pasageri. Niciunul nu a sunat la 911, scriu ziariștii din SUA. Fapta a fost adusă la cunoștință de operatorul liniei de metrou și a fost condamnată de șeful poliției din […]