Avarie RAJA pe strada Magnoliei din municipiul Constanța

Pentru remedierea, in regim de urgenta, a unei avarii survenite astazi, 26 martie 2017, la conducta principala de alimentare cu apa de pe strada Magnoliei, bl. L13, sc. B, din municipiul Constanta, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea de apa potabila in intervalul orar 14,15- 16,30. Sunt afectati consumatorii situati in perimetrul delimitat de strazile: Alexandru Lapusneanu, Soveja, Magnoliei, Cameliei, A. Lapusneanu, precum si punctele termice 118, 119 si 214.
”Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA Constanta fac tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt cu putinta si pentru reluarea frunizarii de apa la parametri optimi”, au precizat reprezentantii societatii.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie majoră. Niciun constănțean racordat la RADET nu mai are apă caldă și căldură

lun mart. 27 , 2017
Electrocentrale Constanta (CET) inregistreaza o avarie pe reteaua care alimenteaza cu agent termic primar toate punctele termice din Municipiul Constanta, oprindu-se astfel furnizarea de energie termica in tot Municipiul Constanta, in data de 27.03.2017 incepand cu ora 07:30. Din acesta cauza, RADET nu poate asigura consumatorilor sai serviciile de termoficare […]
radet constanța

V-ar putea interesa și: