Avarie RAJA pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța

Conducta de alimentare cu apă de pe strada Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța, a înregistrat în cursul acestei zile o avarie majoră, fapt ce a determinat înlocuirea tronsonului afectat.  Fiind vorba de una din magistralele de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, debitul mare și presiunea apei pe instalație au impus sistarea furnizarii apei.

Astfel, pe timpul execuției lucrărilor de intervenție, preconizate a se finaliza în cursul zilei de mâine, 23 mai 2023, în jurul orei 02.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Ștefăniță Vodă – tronsonul delimitat de bd. Aurel Vlaicu și str. Badea Cârțan, aleea Afinei cu zona Tomis Park – Ansamblu Rezidențial, Centrul Comercial Vivo și Spitalul privat Euromaterna.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mii de constănțeni au ieșit din case și au scandat: „Farul, Farul, Hagi, Hagi”

lun mai 22 , 2023
Mii de constănțeni au ieșit din case, luni, pentru a sărbători alături de Farul Constanța câștigarea trofeului Superligii. Echipa lui Gheorghe Hagi a traversat cu un autocar descoperit oraşul de la stadionul Farul până la Piaţa Ovidiu, pe traseul strada Soveja, bulevardul Mamaia, Capitol, bulevardul Tomis. În piață, jucătorii erau […]

V-ar putea interesa și: