Avarie RAJA. Se circulă îngreunat pe bd. Lăpușneanu din municipiul Constanța

Pentru remedierea unei avarii survenite astazi, 29 mai 2017, la conducta cu diametrul de 600 mm de pe bd. Alexandru Lapusneanu, din municipiul Constanta, se impune restrictionarea traficului auto pe doua benzi de circulatie, in intervalul orar 10,15-12,30, pe sensul dinspre Casa de Cultura catre Dacia, in dreptul blocului LE 48.
Pentru efectuarea reparatiei, zona mentionata a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului a fost anuntata si Politia Locala.

”Ne cerem scuze participantilor la trafic din zona respectiva si le dam asigurari ca echipele RAJA Constanta vor face tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt. Abonatii nu sunt afectati de aceasta lucrare, intrucat echipele de interventie incearca sa efectueze reparatiile cu conducta sub presiune”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Autobuzele supraetajate își fac apariția în minivacanța de Rusalii

Mon May 29 , 2017
R.A.T.C. Constanța anunță publicul călător că în minivacanța de Rusalii (în perioada 01 iunie – 05 iunie 2017) pune în circulație traseele turistice spre Mamaia „40 Mamaia” și „100 Mamaia” pe traseele cunoscute, cu autobuze etajate în program 10.00 – 20.00 cu plecări din Gară cu o frecvență de 22 […]
autobuz supraetajat