Avarie RAJA, trafic blocat pe str. Ștefan Mihăileanu din Constanța

raja

Completare ora 13.13. Având în vedere debitul mare de apă al conductei avariate de pe strada Ștefan Mihăileanu din Municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă, astăzi – 11 ianuarie 2018, una dintre pompele din cadrul Stației de Pompare Călărași, astfel încât echipele de intervenție să poată efectua lucrarea în siguranță. Prin urmare, până în jurul orei 17,30, nu vor avea potabilă la robinete abonații din zona delimitată de străzile: Călărași – Ion Lahovari – Nicolae Iorga – Ștefan Mihăileanu – Gheorghe Murea – I.G. Duca – Avram Iancu – Ferdinand – Traian – Piața Ovidiu – Mircea – Mamaia – Tomis – Călărași. Totodată, consumatorii din zona Peninsulară vor beneficia de apă cu presiuni scăzute până la remedierea avariei.

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 11 ianuarie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Ștefan Mihăileanu, din municipiul Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto, pe tronsonul cuprins de străzile Nicolae Iorga și Topraisar, în intervalul orar 08,30 -14,00.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații de pe strada Ștefan Mihăileanu, perimetrul delimitat de Bd. Mamaia și strada Nicolae Iorga, dar și cei de pe strada Mihai Viteazu, între strada Nicoale Iorga și Bd. Alexandru Lăpușneanu  vor avea apă cu presiuni scăzute pe perioada desfășurării lucrării

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.