Avarie RAJA. Trafic îngreunat pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța

rajaPentru remedierea unei avarii survenită la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, echipele de intervenție ale SC RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto, astăzi, 12 martie 2018, în intervalul orar 09,00-14,00, pe strada Mircea cel Bătrân, pe tronsonul delimitat de străzile Nicolae Iorga și Ion Rațiu.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă și le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt. Abonații din zonă nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție vor efectua reparațiile cu conducta sub presiune”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Situația firmelor de taxi care trebuie să-și prelungească autorizația de transport

Mon Mar 12 , 2018
În conformitate cu prevederile art. 8 din Legea nr. 38/2003 privind eliberarea și vizarea autorizației de transport persoane/bunuri în regim de taxi, următoarele persoane fizice autorizate și persoane juridice au obligația să vizeze această autorizație în lunile martie- aprilie 2018. Neprezentarea în termen de 30 de zile de la expirarea […]
proteste ale taximetristilor